Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 12:14

Δελτίο τύπου

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023

«Ανάγκη ουσιαστικότερων μεταρρυθμίσεων επί του πλαισίου των Μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα»

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 15:18

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

                                                                               Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023

Η 8η Μαρτίου είναι ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα, που με οποιαδήποτε υπόσταση, ως μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, γιαγιά, φίλη, σηματοδοτεί για κάθε άνθρωπο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, την ύπαρξη, την ελπίδα, την αγάπη, την καλοσύνη, τη συμπαράσταση.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 14:31

Δελτίο τύπου

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023

«Η κυβέρνηση να αποτρέψει τον αφανισμό των εργαστηριακών, κλινικοεργαστηριακών ιατρών και πολυιατρείων και να στηρίξει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 18:15

Δελτίο τύπου

 

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανάγκη εξεύρεσης λύσης για την αποτροπή της ακύρωσης της δωρεάς των τριών νοσοκομείων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Ελληνικό Δημόσιο»

 Σήμερα σε μια εντυπωσιακή και πολύ μεγάλη συγκέντρωση, έγινε η κοπή της πίτας για το νέο χρόνο. Παρόλο το πολύ κρύο, η παρουσία των πολιτών του ν. Κιλκίς ήταν συγκλονιστική και πολύ συγκινητική! Ευχαριστώ το Σεβασμιότατο της μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και Αγιου Αθανασίου κ.κ. Βαρθολομαίο για την ευλογία του και το συνάδελφο Μιχάλη Κατρίνη για την παρουσία του και την Ειρήνη για τον συντονισμό! Ευχαριστώ όλες και όλους που με τίμησαν και τους εύχομαι κάθε καλό.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

«Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!»

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 17:18

Δελτίο τύπου

Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και βαριά ευθύνη η υποψηφιότητά μου στο νομό Κιλκίς. …Στο νομό που αγάπησα και αγαπώ.

Το νομό που υπηρετώ με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο όλα αυτά τα χρόνια.

Έρχονται στιγμές που νιώθει ένας άνθρωπος ότι οφείλει να προσφέρει για το καλό της κοινωνίας, για την πρόοδο, για τη δικαιοσύνη και εν τέλει για το μέλλον αυτού του τόπου.

Αυτή είναι μια τέτοια στιγμή για εμένα.

Για αυτό και διεκδικώ την επανεκλογή μου για να συνεχίσω να υπηρετώ όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε.

Ο αγώνας τώρα ξεκινά.

Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς – Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 15:51

Δελτίο τύπου

                                                                                Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023

Θέμα: «Η κυβέρνηση αφού πρώτα αποδόμησε το ΕΣΥ, τώρα παρέχει Dentist Pass με φόντο τις εκλογές»

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 17:14

Δελτίο τύπου

«Αναγκαίο ένα ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ανακουφιστική φροντίδα στην Ελλάδα»

Στην πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας με τίτλο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας - Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις».

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 11:20

Δελτίο τύπου

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022

«Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας αλλοιώνει τη θεμελιώδη φιλοσοφία του ΕΣΥ και δημιουργεί ασθενείς και γιατρούς πολλών ταχυτήτων»

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:51

Δελτίο τύπου

Πέμπτη, 17 Νοέμβρη 2022 

Μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 10:55

Δελτίο τύπου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Οι πολιτικές φτωχοποίησης, που εφαρμόζονται από τη σημερινή κυβέρνηση, φέρνουν στο προσκήνιο τις ανάγκες και τα δίκαια αιτήματα της μικρομεσαίας τάξης των πολιτών, πιο έντονα από ποτέ.

Η 17η Οκτωβρίου, ως Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας, αναδεικνύει την αναγκαιότητα της υποστήριξης σε μισθωτούς, αγρότες και συνταξιούχους, οι οποίοι καθημερινά σηκώνουν, κατά κύριο λόγο, το βάρος της κοινωνικοοικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών.

                                                                               Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την ψυχική νόσο και την εξάλειψη των διακρίσεων και των στερεοτυπικών αντιλήψεων γύρω από αυτήν. Στη σημερινή εποχή της συμπερίληψης και της αποδοχής της διαφορετικότητας των ανθρώπων, η ψυχική νόσος δεν μπορεί πια να αποτελεί στίγμα.

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022

Για πρώτη φορά στην ιστορία των λαών οι άνω των 50 ετών αποτελούν αναλογικά το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού συνολικά. Η σταθερή αύξηση του προσδόκιμου ζωής έχει οδηγήσει σε μια ανατροπή της δημογραφικής πυραμίδας. Η αναγκαιότητα να αναπτύξουμε σήμερα στρατηγικές ενεργούς γήρανσης είναι ακόμα πιο επιτακτική.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 16:16

Δελτίο τύπου

                                                                               Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Θέμα: «Σε εγκατάλειψη το νοσοκομείο Σάμου, υποβαθμισμένες οι υπηρεσίες υγείας του νησιού»                                      

Με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης υγείας κ. Γιώργος Φραγγίδης  μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και μέλη της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κ.κ. Γ. Μουλκιώτη, και Α. Πουλά, αναδεικνύουν το θέμα της εγκατάλειψης του νοσοκομείου της Σάμου και τις υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του νησιού.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 15:55

Δελτίο τύπου

«Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην Υγεία συνεχίζεται»

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας, με τίτλο «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας Ελλάδας» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 12:00

Δελτίο τύπου

 

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με επικεφαλής τον Βουλευτή Κιλκίς και Τομεάρχη Υγείας κ. Γεώργιο Φραγγίδη, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 21/9 το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και στη συνέχεια το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου συναντήθηκαν με την Διοίκηση και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Σκοπός της επίσκεψης, η εκ νέου καταγραφή των προβλημάτων και ελλείψεων στις υγειονομικές δομές του νομού και η άσκηση πίεσης στην Κυβέρνηση, μέσω προτάσεων για την εξεύρεση λύσεων.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 20:13

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

«Να τοποθετηθεί ο κ. Πλεύρης για την αποστολή ειδικευόμενων γιατρών και νοσηλευτών από το ΑΤΤΙΚΟΝ στο ΙΑΣΩ»

Ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης οφείλει να πάρει άμεσα θέση για τις καταγγελίες της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας (ΕΙΝΑΠ) και του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αττικόν, που φέρουν την καθηγήτρια και διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Αττικόν κ. Παπαευαγγέλου,  να διοχετεύει ειδικευόμενους γιατρούς και νοσηλευτές της κλινικής για εκπαίδευση και εργασία στην ιδιωτική κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, κατά παράβαση της νομοθεσίας.  

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 16:59

Δελτίο τύπου

                                                                               Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022

Θέμα:  «Η έλλειψη αναισθησιολόγων οδηγεί σε αναστολή τακτικών χειρουργείων  στο Νοσοκομείο Παίδων η Αγία Σοφία και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών»

Με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης υγείας κ. Γιώργος Φραγγίδης μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και μέλη της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κ.κ. Γ. Μουλκιώτη, Μ. Μπαράν και Α. Πουλά, αναδεικνύουν το θέμα της αναστολής των τακτικών χειρουργείων στο Νοσοκομείο Παίδων η Αγία Σοφία, λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων.

Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 21:23

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη

3 Σεπτέμβρη, 2022

Σαν σήμερα πριν 48 χρόνια, ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που ένωσε όλους τους Έλληνες και πρωτοστάτησε στην εδραίωση της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της εθνικής ανεξαρτησίας. Αγωνίστηκε για την  άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την ισότητα, την ελευθερία του λόγου, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στο δημόσιο βίο. Παράλληλα, σηματοδότησε μια νέα εποχή κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας των πολλών, έδωσε  έμφαση στην υγεία, στην παιδεία και στην αξιοπρεπή εργασία, έδωσε όραμα και ελπίδα στον Έλληνα.

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 22:53

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη

«Σοκαριστική η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης για τις γυναίκες-θύματα βιασμού και τις αμβλώσεις»

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης με μια εξωφρενικά απαράδεκτη δήλωσή του για τα θύματα βιασμού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, επιχείρησε με εμπρηστικό τρόπο να επαναφέρει θέματα που η ελληνική Κοινωνία και Πολιτεία έχουν κλείσει προ καιρού και οριστικά.

Σελίδα 1 από 10

Επικοινωνήστε με τον Γιώργο

"Ημουν, είμαι και θα είμαι εδώ για τα προβλήματα του τόπου"
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
21ης Ιουνίου 141
Κιλκίς, ΤΚ. 61100
Τηλ. 23410 27959 , 23410 27862
Fax 23410 28633
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Μητροπόλεως 1, γραφείο 612
Αθήνα, ΤΚ. 10557
Τηλ. 210 3214421
Fax 210 3709679
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2021 Γιώργος Φραγγίδης - Βουλευτής Νομού Κιλκίς. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.