1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

fraggidisΦίλες και Φίλοι Κιλκισιώτες  ,

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό μου τόπο.

Εδώ, θα έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε και μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία μας, εγώ θα σας ενημερώνω για την πολιτική μου δραστηριότητα και εσείς θα με ενημερώνετε για τα θέματα που σας απασχολούν.

Συνεχίζουμε τον κοινό μας αγώνα, για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε, για την πατρίδα μας και την πόλη μας. Σ' αυτή την προσπάθεια δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω, να εργάζομαι χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς , με την ίδια μαχητικότητα, την ίδια αποτελεσματικότητα και το ίδιο πάθος, που με χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μιλώντας πάντοτε με ειλικρίνεια και λειτουργώντας με αίσθημα δικαίου.

 

fraggidis1Γεννήθηκα τον  Απρίλιο του 1955  στο Μελισσουργιό του Κιλκίς, από τον Σταύρο και τη Συμέλα  Φραγγίδη.
Τελείωσα το δημοτικό του χωριού, και το εξατάξιο γυμνάσιό του Κιλκίς  το 1973.  Έφυγα στην Ιταλία για σπουδές στη Ιατρική Σχολή της Μπολόνια .
Δραστηριοποιήθηκα πολιτικά σαν μέλος του ΠΑΚ (Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα) Ιταλίας.
Με τη δημοκρατική αλλαγή του 1974 στην Ελλάδα και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιήθηκα σαν μέλος του μέχρι το φθινόπωρο του 1975. Από εκείνη την περίοδο αποχωρώντας από τις τάξεις του και μέχρι το 2003,είχα ενεργό συμμετοχή στο χώρο της Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΝ).
Με την παρουσία στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Α. Παπανδρέου επανεντάχθηκα σε αυτό στην αρχή σαν φίλος του και από το 2006 σαν μέλος του,
Σαν φοιτητής την περίοδο ’76-’79 διετέλεσα γραμματέας και πρόεδρος του συλλόγου των Ελλήνων φοιτητών Μπολώνιας Ιταλίας.
Διετέλεσα μέλος του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αγροτικών Ιατρείων και Κέντρων Υγείας την περίοδο ’86-’88.
Για αρκετά χρόνια υπήρξα γραμματέας και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και για πολλά χρόνια εκπρόσωπός του, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Αποκτώντας την ειδικότητα του μαιευτήρα-γυναικολόγου το 1993, για 8 χρόνια διετέλεσα επιστημονικός συνεργάτης στη  Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική του Α.Π.Θ. Το 2002 έλαβα με βαθμό ‘’άριστα’’ τον τίτλο του Διδάκτορα Ιατρικής του Α.Π.Θ.
Από το 1990 μέχρι το 1994 διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς και από το 1994 και μέχρι το 2010 διετέλεσα νομαρχιακός σύμβουλος.
Για 6 χρόνια (1996-2002), διετέλεσα πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006, ηγήθηκα ως υποψήφιος Νομάρχης του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς.
Από τον Μάιο του 2010 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 διετέλεσα διοικητής του Νοσοκομείου 'Άγιος Δημήτριος' της Θεσσαλονίκης
Είμαι μέλος της μη κυβερνητική οργάνωσης "ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του ν. Κιλκίς.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα είμαι πρόεδρος του Δ.Σ. της Κλινικής Γυναίκας 'ΓΕΝΕΣΙΣ' στην Θεσσαλονίκη.
Είμαι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Καίτη Παναγιωτίδου  κι έχω  δύο κόρες, τη Νάντια  και τη Νικολέτα.

Previous
Επόμενο

bs
Έλεγε ο Αντώνιο Γκράμσι: Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος πασχίζει να γεννηθεί.

Είναι η πιο αντιπροσωπευτική φράση να περιγράψει κανείς το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων μηνών στη χώρα μας

 Ευτελισμός της δημοκρατικής κοινοβουλευτικής λειτουργίας

  Εργαλιοποίηση θεσμών και εθνικών θεμάτω

 Παιχνίδια με το Σύνταγμα

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 14:40

8 Μάρτη Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας

dsc 1700 

 8 Μάρτη! Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Του ανθρώπου που φέρνει τις ζωές στον κόσμο και δίνει ζωή και στη δική μας ζωή.

 Η σημερινή όμως μέρα ήταν και ιδιαίτερα συγκινητική για μένα.

Θεωρώντας χρέος μου να τιμήσω τον άνθρωπο με τους πολλούς ρόλους, της μάνας, της συζύγου, της κόρης, της αδερφής, της φίλης και κυρίως της αγωνιζόμενης εργαζόμενης γυναίκας, επισκέφτηκα το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, το παλιό ΙΚΑ, το κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, το Νοσοκομείο Γουμένισσας, το Δημαρχείο Κιλκίς, το Δημαρχείο Παιονίας, την Περιφέρεια Κιλκίς, όπου εργάζονται πολλές γυναίκες.

Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 15:04

Εκλογή Συνέδρων στο Νομό Κιλκίς

bs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H εκλογή αντιπροσώπων του Νομού Κιλκίς για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στις 30 και 31 Μαρτίου ήταν μαζική. 
Η εκλογική διαδικασία έγινε σε ήρεμο και καλό κλίμα . Συμμετείχαν 55 υποψήφιοι εκ των οποίων εκλέχθηκαν 39.
Η συμμετοχή των 950 ψηφισάντων, είναι ένα σημαντικό ποσοστό επί των εγγεγραμμένων μελών.

Η πολυπληθής συμμετοχή είναι η καλύτερη δυνατή απάντηση στην επίθεση που δέχεται η παράταξη μας!

Ο αγώνας για ανασύνταξη της δημοκρατικής παράταξης άρχισε, είναι αναγκαίος και θα είναι νικηφόρος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες σ΄ αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας .

Γιώργος Φραγγίδης

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 11:17

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ;;

bs

«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος πασχίζει να γεννηθεί. Τώρα είναι η εποχή των τεράτων» έγραψε ο Αντόνιο Γκράμσι.

Είναι ίσως η πιο αντιπροσωπευτική φράση για να περιγράψει κανείς όσα διαδραματίστηκαν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας τους δύο τελευταίους μήνες.

Ευτελισμός της κοινοβουλευτικής-δημοκρατικής λειτουργίας, εργαλειοποίηση των θεσμών και των εθνικών θεμάτων, «πολιτικά παιχνίδια» με το Σύνταγμα.

Η αρχή έγινε με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η κυβέρνηση κατά γενική ομολογία θα μπορούσε να διαμορφώσει περιβάλλον συναίνεσης για αυτό το σοβαρό ζήτημα αρκεί να έκανε διαφορετικούς χειρισμούς και να προχωρούσε σε διαβουλεύσεις με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Σάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 16:07

Τελικά έγινε κι αυτό!

bs

 

 

 

 

 

 

  

 

Μια αίολη πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μια συμφωνία που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Ελληνισμό, την Ελλάδα, τη Μακεδονία μας.

Η σημερινή μέρα είναι για όλους μας μια στενάχωρη μέρα, μια μέρα πόνου, σκέψεων και συλλογισμού.

Οφείλουμε όπως πάντα στα δύσκολα, ενωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να μην υπάρξουν, ή να αμβλυνθούν οι όποιες αρνητικές συνέπειες αυτής της απόφασης για την πατρίδα μας, μέσα από το δρόμο της δημοκρατικής συμπεριφοράς, μακριά από ακρότητες, στον οποίο η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων, πορεύεται.

Με τη συμπλήρωση σήμερα της 4ετίας στη διακυβέρνηση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Γιώργος Φραγγίδης

Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 16:52

Ευχαριστήριο

ed

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο ξεκίνημα της χρονιάς με την εκδήλωση κοπής πίττας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20-1-2019 στο Συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς η παρουσία των πολιτών του νομού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Το μήνυμα εκτίμησης, αγάπης και δύναμης που έλαβα από τις φίλες και τους φίλους που ήταν παρόντες μου δίνει το κουράγιο να συνεχίσω με μεγαλύτερη δύναμη και πίστη την προσπάθειά μου, να εκφραστούν οι δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης του ν. Κιλκίς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και οι πολίτες του νομού να έχουν έναν άξιο συμπαραστάτη στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.

Η συγκλονιστική παρουσία όλων στο κάλεσμα μου, ήταν πολύ συγκινητική για μένα, που με γεμίζει με πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης σχετικά με τις νέες προκλήσεις του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες κι όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όσους δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες και να τους υποσχεθώ πως θα είμαι πάντα όπως με ξέρουν δίπλα τους και πως δεν θα τους ξεχάσω!

Καλό μας αγώνα!

Με εκτίμηση

Γιώργος Φραγγίδης

 

ed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κι όμως ήταν η Κυριακή 20 Γενάρη 2019 κι όχι 10 χρόνια νωρίτερα όταν το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύονταν πρώτο κόμμα και στο Κιλκίς - για τρίτη φορά στην ιστορία του. 

Ήταν η πρώτη συγκέντρωση - κοπή πίτας του υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Φραγγίδη με την οποία ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με εντυπωσιακό τρόπο. Η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς γέμισε ασφυκτικά (χωράει 250 άτομα) με περισσότερους από 100 όρθιους να συνωστίζονται στους διαδρόμους του.

 

 Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες του ν. Κιλκίς επιβράβευσαν τη συνεπή, ενεργό πάντα πορεία του πολιτικού ανδρός. Για το ήθος, τις ικανότητες και την προσφορά του οποίου στην πολιτική και κοινωνική ζωή του νομού μίλησαν:

 Ο γιατρός- συγχωριανός του Γ. Φραγγίδη, πρώην δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος Αμανατίδης, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Αξιούπολη Θεόδωρος Σπανούδης, ο γιατρός διευθυντής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Νίκος Καπουτζής, ο εκ Πολυκάστρου γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης ΚΙΝ.ΑΛ Παιονίας Γιώργος Ευθυμιάδης, ο γιατρός Μιχάλης Ηλιάδης από το Κιλκίς, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού Θεολόγος Ζώτος και η ψυχολόγος -ποιήτρια Έλλη Φραγγίδου. 

Ο Γιώργος Φραγγίδης μετά την ευλογία που ανέπεμψε ο π. Κωνσταντίνος έκοψε την πίτα του και στη συνέχεια καταχειροκροτούμενος μίλησε αναφερόμενος τόσο στη γενική πολιτική επικαιρότητα όσο και στις προτεραιότητες -δεσμεύσεις που αναλαμβάνει για την αναβάθμιση των υποδομών και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του νομού. 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους συγκεντρωμένους υπήρχαν και πολίτες που δεν ανήκουν στο ΚΙΝ.ΑΛ ως αναγνώριση και απόδειξη της τεράστιας ακτινοβολίας και του υψηλού κύρους που απέκτησε ο Γιώργος Φραγγίδης σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα λόγω της συνεπούς στάσης ζωής και του ανεπίληπτου ήθους που τον χαρακτηρίζει.

 Γράφτηκε από τον

bs
Φίλες και φίλοι

Κιλκισιώτισσες και Κιλκισιώτες,

Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους, σε παλιούς  και νέους συναγωνιστές.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους, μέσα από την καρδιά μου, που είσαστε σήμερα εδώ.

Γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας μιλήσω.

Να ανταλλάξουμε τις ευχές για τη νέα χρονιά και να μοιραστούμε προσδοκίες.

Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 18:42

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

bas