Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 11:27

Στήριξη Γιώργου Φραγγίδη στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπροέδρου και Υπουργού Οικονομικών της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη στο γραφείο του Αντιπροέδρου στη Βουλή, όπου και συζητήθηκε η νέα κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην οικονομία της χώρας μετά και την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, η πορεία του PSI και οι προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Ο Γιώργος Φραγγίδης έθεσε τους προβληματισμούς του και τις προτάσεις του στον Υπουργό Οικονομικών με κεντρικό άξονα την στροφή προς μια αναπτυξιακή κατεύθυνση. Μετά την σταθεροποίηση της δημοσιονομικής κατάστασης και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τα οποία δεσμεύτηκε η χώρα μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ανάληψη πρωτοβουλιών προς μια κατεύθυνση ανάκαμψης της οικονομίας με τα απαραίτητα εχέγγυα για την κοινωνική συνοχή και τα στρώματα εκείνα του πληθυσμού τα οποία έχουν πληγεί από τις εισοδηματικές περικοπές και τους φόρους.


Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλυσε την πρόταση του για την ανασυγκρότηση του κινήματος και της χώρας. Ο Γιώργος Φραγγίδης συμφώνησε με την πρόταση αυτή και  δήλωσε την στήριξη στο πρόσωπο του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστηκε 3255 φορές