Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 15:56

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γιώργου Φραγγίδη στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Νομού Κιλκίς αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εύχομαι να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στους μαθητές σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία των παιδιών μας.

 

Η ευθύνη της πολιτείας είναι μεγάλη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους αυριανούς μας επιστήμονες , προκειμένου με τη σειρά τους και αυτοί να βοηθήσουν τη χώρα μας, να βγει από την παρατεταμένη κρίση.

Ειδικά σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν τον παρόντα στόχο τους , θέλω να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους ,καθώς είναι βέβαιο ότι στην διαδρομή τους θα υπάρξουν πολλοί στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν και τους εύχομαι ολόψυχα να τους πετύχουν .

Διαβάστηκε 1807 φορές