Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 15:34

Τις ένδοξες μέρες του 2009 θύμισε στο Κιλκίς η συγκέντρωση του Γιώργου Φραγγίδη

Κι όμως ήταν η Κυριακή 20 Γενάρη 2019 κι όχι 10 χρόνια νωρίτερα όταν το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύονταν πρώτο κόμμα και στο Κιλκίς - για τρίτη φορά στην ιστορία του. 

Ήταν η πρώτη συγκέντρωση - κοπή πίτας του υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Φραγγίδη με την οποία ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με εντυπωσιακό τρόπο. Η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς γέμισε ασφυκτικά (χωράει 250 άτομα) με περισσότερους από 100 όρθιους να συνωστίζονται στους διαδρόμους του.

Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες του ν. Κιλκίς επιβράβευσαν τη συνεπή, ενεργό πάντα πορεία του πολιτικού ανδρός. Για το ήθος, τις ικανότητες και την προσφορά του οποίου στην πολιτική και κοινωνική ζωή του νομού μίλησαν:

Ο γιατρός- συγχωριανός του Γ. Φραγγίδη, πρώην δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος Αμανατίδης, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Αξιούπολη Θεόδωρος Σπανούδης, ο γιατρός διευθυντής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Νίκος Καπουτζής, ο εκ Πολυκάστρου γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης ΚΙΝ.ΑΛ Παιονίας Γιώργος Ευθυμιάδης, ο γιατρός Μιχάλης Ηλιάδης από το Κιλκίς, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού Θεολόγος Ζώτος και η ψυχολόγος -ποιήτρια Έλλη Φραγγίδου. 

Ο Γιώργος Φραγγίδης μετά την ευλογία που ανέπεμψε ο π. Κωνσταντίνος έκοψε την πίτα του και στη συνέχεια καταχειροκροτούμενος μίλησε αναφερόμενος τόσο στη γενική πολιτική επικαιρότητα όσο και στις προτεραιότητες -δεσμεύσεις που αναλαμβάνει για την αναβάθμιση των υποδομών και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του νομού. 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους συγκεντρωμένους υπήρχαν και πολίτες που δεν ανήκουν στο ΚΙΝ.ΑΛ ως αναγνώριση και απόδειξη της τεράστιας ακτινοβολίας και του υψηλού κύρους που απέκτησε ο Γιώργος Φραγγίδης σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα λόγω της συνεπούς στάσης ζωής και του ανεπίληπτου ήθους που τον χαρακτηρίζει.

 Γράφτηκε από τον
Διαβάστηκε 1801 φορές