Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 15:21

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη για τις εκλογές

Στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου διακυβεύεται το μέλλον της Πατρίδας μας.

Από τη μια οι δυνάμεις του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης που τάζουν την επιστροφή στο πρότερο της κρίσης παρελθόν που όμως ήταν αυτό που μας έφθασε εδώ, και από την άλλη, ακραίοι σχηματισμοί που μόνο φόβο και αποστροφή προκαλούν.

Το ΠΑΣΟΚ στη δύσκολη αυτή συγκυρία, και για μία ακόμη φορά, βάζει πλάτη στα δύσκολα.

Διεκδικούμε την ψήφο του ελληνικού Λαού με πίστη στις δυνάμεις μας, στις δυνάμεις του ελληνισμού.

 

Υπερασπιζόμαστε τις θυσίες των ελλήνων και καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου σε μια Εθνική Προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, υπερασπιζόμενοι την Αλήθεια απέναντι στο λαϊκισμό και στο ψέμα.

Εξασφαλίζουμε την Σταθερότητα και εγγυόμαστε Μέλλον για τη Χώρα και τα παιδιά μας.

Το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την Τρίτη εντολή ώστε να επιβάλλουμε την εθνική συναίνεση και τη συνεννόηση σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας των κομμάτων του δημοκρατικού και ευρωπαϊκού τόξου.

Ειδικότερα για τον τόπο μας, το Κιλκίς, αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη ως τρίτη δύναμη ώστε να αποκλείσουμε την όποια πιθανότητα να εκπροσωπηθεί ο νομός μας από τις δυνάμεις του σκότους.

Η Τρίτη βουλευτική έδρα του Κιλκίς θα πάει είτε στο ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη ή θα την πάρει η Χ.Α. με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημοκρατική παράδοση του Κιλκίς και για την εκπροσώπηση του νομού μας στη Βουλή.

Εμείς το μόνο που υποσχόμαστε είναι να κρατήσουμε ψηλά την Ευθύνη και να δώσουμε τον αγώνα της αλήθειας και της αξιοπρέπειας για το Κιλκίς και τη Χώρα.

Η επιλογή και η ψήφος είναι καθοριστική για το νομό μας και για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί παρά να είναι επιλογή Ευθύνης και Εντιμότητας, επιλογή προσώπου δοκιμασμένου τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά.

Με τιμή,

Γιώργος Σ. Φραγγίδης

Ιατρός, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

Πρόεδρος Δ.Σ. Μαιευτικής, Γυναικολογικής Κλινικής «Γέννεσις»

Υπ. Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ-Δημοκρατική Παράταξη

Διαβάστηκε 2842 φορές