Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 22:25

Συνάντηση Φραγγίδη με γυναίκες του Κιλκίς

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης συνάντησε  τις γυναίκες του Κιλκίς οι οποίες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του για μια συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Γιώργος Φραγγίδης έκανε μια εισήγηση για την μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ με λόγο βαθειά αυτοκριτικό μολονότι ο ίδιος υπήρξε βουλευτής για μόλις δέκα μήνες. Αναφέρθηκε σε λανθασμένους χειρισμούς που οφείλονταν μέχρις ενός βαθμού στις πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες βίωσε και βιώνει η χώρα μας αλλά και σε λάθη και παραλείψεις στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

 

Σε μια αναδρομή στην μέχρι τούδε πορεία του στα κοινοβουλευτικά έδρανα αναφέρθηκε στην δράση του που αναλογικά με το σύντομο χρόνο της θητείας του υπήρξε σημαντική. Με ενέργειες του Γιώργου Φραγγίδη, ο νομός Κιλκίς εντάχθηκε επιτέλους μετά από προσπάθειες πολλών ετών στις παραμεθόριες περιοχές.

Στην  συζήτηση που διημείφθη με τις παρευρισκόμενες γυναίκες απαντήθηκαν μια σειρά από ερωτήματα που αφορούσαν το μέλλον της χώρας και κυρίως την απασχόληση των νέων ανθρώπων κάτι που απασχολεί σοβαρότατα την πλειονότητα των συμπολιτών μας.

Ο βουλευτής παράλληλα άσκησε κριτική στην στάση της Ν.Δ. αλλά και μεμονωμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που με τις παλινωδίες τους στο θέμα της ψήφισης του μνημονίου οδήγησαν τους πολίτες σε σύγχυση.

Κλείνοντας, σε μια αποστροφή του λόγου του ο Γιώργος Φραγγίδης έδωσε και μια νότα αισιοδοξίας εκφράζοντας προς τις παρευρισκόμενες την ελπίδα του για γρήγορη έξοδο από την στενωπό εφόσον υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευθεί η χώρα μας.g1

Διαβάστηκε 3412 φορές

Πολυμέσα